Wednesday, 1 February 2012

Sumpahh , Aku takuttt :'(







Well guys , aku nak teros cerita la noh .. Kawan baik aku dunia akhhirat ... Aku takut  ,aku takut , aku takut , aku takut sangat hubungan kami renggang ... Aku takut ,kami dah tak rapat lps niii ... :'( Aku takut kalau suatu hari nanti , hang lupakan akuuu ... Yeaaa , kita satu school , tapi tak sama kelass , tak sama rumah sukann , lagipun , kelas aku ngn kelas hg agak jauhhh .... Aku takut hang lupa akuuu ... aku takut , aku takut, aku takut wehh :'( Macam mana kalau suatu hari nanti , kita dah tak keluaq rehat sekali ? Aku takut , aku takut , aku takut sangat wehh :'(  Ya Allah .. kuatkanlah hubungan kami sehingga ke akhirat .. sehinggalah nafas terakhir kami dilepaskan .... Ecah , kalau hg terbaca post ni , abaikan je nah kawan ? :') Iloveyouuuuu :'D