Sunday, 3 June 2012

Friendship II





hyehyehye :') aku rasa hubungan kita semua cam dah takde harapan lah wey .. kita tak byk persamaan . well , mmg lah frienship tak perlu persamaan kan ? but , it will make it harder for uss .. aku pun dah taktau nak ckp cemana kan .. salah aku sbb aku masuk SMK Derma .. aku ingat kalau kita selalu jumpak , kita akn jadi lebih rapat .. but i'm wrong .. i't does'nt matter even we seperate or not .. kalau kita separate ,it will make our frienship stronger . well , bila dah separate tu mesti rinduu kan ? mesti rasa nak jumpakk kan ? hm hmm . kalau lah parent aku bagi pindah school again -.- i will ! 





well , hangpa semua kata aku berubahh . okay , maybe aku tak perasan . but i'm sorry guys . aku rasa aku berubah bukan ke arah keburukan .. maybe korang tak suka aku berubah . but i'm swear ! aku skrg dah tak mcm dulu yg suka fight , yang suka mencarut , yang bajet samseng and yg paling aku rajin dok buat , senseng tangan or seluar kann ? korang mestilah tau aku mcm mana dulu kan ? but seriously , skrg aku dah tak mcm tuuu . sumpah :') tapi still . aku mengharapkan hubungan kita kmbali mcm duluuu . iloveyou all friends . and i mean it ! and i hope you all feel the same too .. hm hmm









" A strong frienship doesn't need daily conversation .. doesn't always need togetherness.. As long as the ... relationship lives in the heart .. true friends will never apart "






" Friends are those who CARE wthout HESITATION , who LOVE without LIMITATION , who GIVE without EXPECTATION and who REMEMBER without COMMUNICATION :') "





kalau suatu hari nanti .. aku 'kembali kepada'Nya' dulu drpd hangpa ... aku harap hangpa tak lupa aku ..dri skrg , aku akn selalu doakan hangpa bahagia and i hope you all will succes one day :') aku tak mengharapkan apa apa pun dari hangpa . aku just nakk hubungan kita kekal sampai matiii . tu lah istilah hubungan kita time darjah 6 . ingat lagi tak ? takkan aku je ingatt .. well , that's all . byebye FSAYS . see you soon :') loveyouall .