Saturday, 7 July 2012

It hurts inside .








"Kepada someone tu , aku minta maaf sangat . Kalau tak suka aku boleh berambus jauh jauh . Bye ."

Lol salahkan aku pulak ? oh nice dude . aku tak suka hang so salah aku lah ? poops . Sakit hati weh ! sedih ada semua ada ! mcm tu je noh ? sama ja mcm laki lain ! dah puas main then tauk jauh jauh ! siap halau lagi ! hang takdak hak nak salahkan aku weyy . kalau hang suka someone tu then someone tu tak suka hang  lumrah lah weyy ! at least bagi aku masa . ni tak sampai sejam dah hambat aku cenggitu ! benci tau . sakit hati ! tak sangka kawan facebook mcm hg pun boleh buat aku nangis .. now , dah ada relay . sng sgt kan hotstuff . fikir pasal diri seniri ja . then , aku ?? tak faham weyyy . egoo sangat .. sedih tau takk ? dalam twitter hang bukan main sweet lagi dgn pompuan pompuan lain and berani hang mengaku suka aku . tak ke TIPU tu ? haahah suka sgt kan mainkan org ? shit . sory lah kayy . hang sepatutnya bagi aku masa .. yeah aku mengaku aku tak suka hang and aku suka kat someone tu yang tak suka kat aku . so , we're in the same situation lah kan ? at least aku setia kat dia  . hang ? ada nak bagi aku masa ? ada nak tunggu aku ? tak sampai stengah jam dah fed up . jelas sangat lah hg tak serious dgn apa yg hg dah mngaku kat aku tadi :3 lol . hang ngan laki lain sama ja .. benci . sedih  sedih . sedih . sedih tahu ? okbye assalamualaikum . tak jawab dosa , jawab sayanggg :*