Wednesday, 14 November 2012

Hahahahaha.

like seriously. kpd sesape yang baca post aku yang bertahun lalu, sorry ye kalau annoying dengan 'ayat rempit' aku xD HAHAHAHAHHA well dulu tak maju lagi. zaman poyo poyo xD hahahhah okay minta maaf ye. kalau taknak sakit hati better takyah baca. wahahahha okok bye :* jangan baca untuk kebaikan anda xD hahaha

Tuesday, 13 November 2012

SKATING <3

 
 
hi :D okay kita stop post pasal kawan jap. ehemm nak cerita pasal sorang stranger yang aku jumpa dekat sunway pyramid ice xD ahaks.anyway, ni first time tau aku skating. hahahha memang memalukan kalau jatuh >< ahaaa aku pi dengan cousin aku. kami dua orang ja. mak dia ada kat atas gi shopping rasanya. and kami pusing punya pusing. i mean, duk dekat tepi aaa pegang dinding tu. hahahah memang selow macam siput. payah kut nak stablekan -.- then bila dah agak lama practise tu aku berpecah dengan cousin aku. dia belakang sikit, aku depan.
pastu ada sorang mamat baju merah ni datang dia cakap "boleh tak tu?" then aku dengan terkejutnya "aaaaa tak sangat" *sambil jalan* pastu dia ajar cara nak jalan and break. hahhaah time tu takut lah jugak kan sebab dia tsranger xD hahaha then aku pun "ouh ouh" je lah. pastu ada kawan dia datang kat diathen tarik dia. pastu gelak gelak -.- aku pun jalan je. then dah satu round pusing, dia datang balik, dia kata "dah boleh ke?" pastu aku pun "aaaa boleh lah dari tadi" hahaha pastu dia tengok tali kasut aku tak betul -.- dia kata "tu tali kasut tak betul" *dia datang dekat* "sape ajar ikat mcm ni?" HAHHAHA aku pun "hah? salah? aaa cousin yang ajar" pastu dia gelak xD then " hmm kena ikat lain ni, gi keluar dulu" pastu aku pun pi laa keluar.
kat luar tu aku duduk dekat bawah, imean, atas lantai ehh no dia mcm karpet laaa. pastu dia panggil duk atas kerusi x> omg time tu mmg blank aaa. taktau nak duduk ke tak.. ye lahh. sebelah dia kot. agak ah kan. pastu dia duk panggil lagi. hmm pegi je lah. tapi jauh sikit. then dia perasan aku mcm takut je nk duduk, dia pun bangun.dia tengok tali kasut aku, dia kata "reti ikat tak?" aku pun "haa tak..mcm mna?" *sambil tengok kasut dia* then dia "sini saye tolong ikatkan" dia melutut baq hangggg >< hahhahahah macam orang melamar tuuuu. hahahhaha time tu memang malu aaaa >< pastu dia angkat muka then tanya "first time eh dtg sini?" aku "haa yepp. i mean, first time skate" dia "tinggal kat mana?" aku "haa perlis" dia "ouhh mak mane?" aku" ade kat atas tu" dia "hah? haduh kena hati hati ni" HAHAHHAHA xD then dah siap ikat :D tapi time tu mmg malu gila aa. dekat kut..lagi lagi time dia angkat muka -.- heih mau tak hensem takpalah jugak.
pastu aku pun masuk balik..ye lah.. takkan nak date lagi kut? gila. pastu dia pi main dgn kengkawan dia. then aku jalan dengan cousin aku. tak lama lepas tu dia datang balik, dia kata "hahaha kenapa jalan macam biasa? mcm org gi shopping xD" aku "hah? hahaha-.-" pastu dia kata "macam ni haa, bongkokkan badan sikit. nanti taklah terlentang ke belakang" aku pun "ouhhhh" dia "datang kl ade ape?" aku "aa balik kampung" dia "KL kampung? hahahhahahah xD" aku *senyum* then kawan dia dtg kucai dia xD hahahah pastu dia blahh. habis satu round, dia dtg balik -.- dia tnya "boleh banyak ke sikit?" aku"sikit" pastu kwn dia panggil dia -.- then mak cousin aku ajak balik. kitorang pun balik lah :D hahah THE END...
anyway, korang patut pegi situ :D best dohhh entry tak mahal. RM 20 je sorang tu pun boleh main 5 jam. tapi kalau korang takde glove dengan socks harga dia RM33. so better bawak sendiri. hikss. and mamat tadi tu muka dia hitam manis, tinggi, hensem, pro skating :D hahaha taktau nama -.-
ahakss okaylah byebye. anyway, CRUSH AKU TETAP DIHATI <33 hahhahahaha

MISSING...

 
ehemm hi. assalamualaikum :'] well see the title? yeah its about my bestfriend. hmmm maybe korang nampak macam aku yang tak kisah pasal 'kita'. well maybe sebab korang rasa aku rapat dengan farah, dina, meen, ferry. actually aku rindu sangat time kita dulu dulu. time gila gila xD time bajet gangster xD hahaha honaq terukkkk >< hm rindu dohhh lagi lagi time 'capital capital' tu. hahahha x'D sekarang, crush hangpa pun aku dah taktau.
Tapi alhamdulillah aku still boleh jumpa ecah macam biasa dkt sekolah. even tak rapat macam dulu. ahaks ;'] haritu pun ada jumpa syaf. tapi syaf dah tak banyak cakap. kalau dia cakap pun mesti pasal hal exam, pbs and so on -.- hahahah still macam dulu x] jenis suka berleter. haritu nadia pakai celak pun dia nak berleter, nasib baik aku tahan dia xD hahahhahah. and bedah..aku rasa aku jumpa hang sekali ja. ingat tak bila? hmm time birthday biella :'> tu pun sekejap je. bayangkan aaa dalam setahun jumpa sekali ja..ni pun aku baru sedar ja. mcm mana pun bedah still hyper mcm dulu time tu :D farhana aku ada jumpa dia lebih dari sekali lah jugak..dia makin comel x) seriously dohh. hahha confirm banyak admirer. tapi kalau tengok kawan kawan baru dia tu...takut hang terikut ja farhana oii. soo kenalah ingat kami yang comel ni selalu xD hahahha :*
hmm kalau boleh, nak sangat semua budak batch 2011 masuk satu sekolah menengah yang sama :D i repeat.. "KALAU BOLEH" kan ke best camtu? menggila, menggedik forever dgn kengkawan xD hahahha takdaklah jumpa org baru :/ jumpa org baru ja comfirm ada haters. sumpah benci.hmm anyway aku harap sangat sangat kita boleh hangout sesama. i mean, satu geng cukup 5 orang :'] tapi rasanya payah kut.. hangpa tunggu lah nnti aku dh dapat lesen kereta. aku pi ambik sorang sorang kat rumah xD hahahha baru puas >< tapi kancil muat kut nohhh. hahahh. tapi kalau time tu hangpa pun dah tak ingat aku, aku takleh kata apa aaaa..hangpa berubah, itu hak hampa. hm okaylah taknak feeling lama lama. that's not me. yeay! cheer up! :D hikss bye assalamualaikum :*

Monday, 13 August 2012

HB SAIDAH NAFISAH ANNUAR :*



hihihi hi bedah :3 hikhik malu pulak k gedik -.- hahah weh bedah xD it's your birth DAY ! First of all , aku nak minta maaf kalau dari hujung kepala hingga hujung kuku jari kaki aku . lol . minta maaf kalau aku ada buat hang terasa , marah , sakit hati , sedih or else . maybe aku tak sedar and please sedarkan . heee . lots of 'sorry' saidah :'/ second , thanks for come into my life . you made my day become brighter with your laughness . hahah rindu nak dengar hang gelak :'D thanks for being my best ever friends . iloveyou keling montot :* thanks sebab selalu pujuk aku and always cheer me up when i'm down :'] thanks for your help on those 'couple things' last year lol xD hahahah ang yang ejas aku dgn Aminn plus Syaz dulu -.- lol . thanks for your careness . thanks for everythings bedah :* i miss you soo fffuuuucccc damn much x*

Aku harap hang bahagia dgn si dia sehingga ke cucu , cicit pun takpa xD hahah and aku harap hubungan kita ni kekal sampai lah masing masin dah pegang tongkat untuk berdiri . wheelchair sekalipun ! jangan lupa aku tau ;') wa sayang sama lu *ihiksss blushing xD and bila dah besar nanti kann , kalau dah jadi makcik makcik . ajak aku gi salloon sama sama tau Mak Bedah xD hahahah 

hihi btw , sory tau wish agak lambat . aku wisher yg ke berapa ? D: bukannya apa . aku berusaha jugak dok kalut nak text hang . tuptup phone kak aku ambik . then aku dok edit gambaq ni la yang lambat tahap cipan tu lol . tu lagu birthday korea . tau kan ? ni maksud dia :

"Happy birthday to you,Happy birthday to  ,
In the earth, in the universe I love you most.
More beauty than flower, brighter than stars
More courage than lion, happy birthday to you"

Actually ada lagi dua ayat ni haa :

"Happy birthday to you/Happy birthday to you,
My friend who is similar as Flower. Please keep your life thick and deep."

Apapun , HAPPY BIRTHDAY SAIDAH NAFISAH ANNUAR xD semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ! aku doakan hang bahagia di dunia mahupun di akhirat ;') wish you success in your future :* loveyou laling <3 have a great day . and SELAMAT HARI RAYA XD mueheh. bye assalamualaikum :']

Saturday, 7 July 2012

It hurts inside .








"Kepada someone tu , aku minta maaf sangat . Kalau tak suka aku boleh berambus jauh jauh . Bye ."

Lol salahkan aku pulak ? oh nice dude . aku tak suka hang so salah aku lah ? poops . Sakit hati weh ! sedih ada semua ada ! mcm tu je noh ? sama ja mcm laki lain ! dah puas main then tauk jauh jauh ! siap halau lagi ! hang takdak hak nak salahkan aku weyy . kalau hang suka someone tu then someone tu tak suka hang  lumrah lah weyy ! at least bagi aku masa . ni tak sampai sejam dah hambat aku cenggitu ! benci tau . sakit hati ! tak sangka kawan facebook mcm hg pun boleh buat aku nangis .. now , dah ada relay . sng sgt kan hotstuff . fikir pasal diri seniri ja . then , aku ?? tak faham weyyy . egoo sangat .. sedih tau takk ? dalam twitter hang bukan main sweet lagi dgn pompuan pompuan lain and berani hang mengaku suka aku . tak ke TIPU tu ? haahah suka sgt kan mainkan org ? shit . sory lah kayy . hang sepatutnya bagi aku masa .. yeah aku mengaku aku tak suka hang and aku suka kat someone tu yang tak suka kat aku . so , we're in the same situation lah kan ? at least aku setia kat dia  . hang ? ada nak bagi aku masa ? ada nak tunggu aku ? tak sampai stengah jam dah fed up . jelas sangat lah hg tak serious dgn apa yg hg dah mngaku kat aku tadi :3 lol . hang ngan laki lain sama ja .. benci . sedih  sedih . sedih . sedih tahu ? okbye assalamualaikum . tak jawab dosa , jawab sayanggg :*

Sunday, 3 June 2012

Friendship II





hyehyehye :') aku rasa hubungan kita semua cam dah takde harapan lah wey .. kita tak byk persamaan . well , mmg lah frienship tak perlu persamaan kan ? but , it will make it harder for uss .. aku pun dah taktau nak ckp cemana kan .. salah aku sbb aku masuk SMK Derma .. aku ingat kalau kita selalu jumpak , kita akn jadi lebih rapat .. but i'm wrong .. i't does'nt matter even we seperate or not .. kalau kita separate ,it will make our frienship stronger . well , bila dah separate tu mesti rinduu kan ? mesti rasa nak jumpakk kan ? hm hmm . kalau lah parent aku bagi pindah school again -.- i will ! 





well , hangpa semua kata aku berubahh . okay , maybe aku tak perasan . but i'm sorry guys . aku rasa aku berubah bukan ke arah keburukan .. maybe korang tak suka aku berubah . but i'm swear ! aku skrg dah tak mcm dulu yg suka fight , yang suka mencarut , yang bajet samseng and yg paling aku rajin dok buat , senseng tangan or seluar kann ? korang mestilah tau aku mcm mana dulu kan ? but seriously , skrg aku dah tak mcm tuuu . sumpah :') tapi still . aku mengharapkan hubungan kita kmbali mcm duluuu . iloveyou all friends . and i mean it ! and i hope you all feel the same too .. hm hmm









" A strong frienship doesn't need daily conversation .. doesn't always need togetherness.. As long as the ... relationship lives in the heart .. true friends will never apart "






" Friends are those who CARE wthout HESITATION , who LOVE without LIMITATION , who GIVE without EXPECTATION and who REMEMBER without COMMUNICATION :') "





kalau suatu hari nanti .. aku 'kembali kepada'Nya' dulu drpd hangpa ... aku harap hangpa tak lupa aku ..dri skrg , aku akn selalu doakan hangpa bahagia and i hope you all will succes one day :') aku tak mengharapkan apa apa pun dari hangpa . aku just nakk hubungan kita kekal sampai matiii . tu lah istilah hubungan kita time darjah 6 . ingat lagi tak ? takkan aku je ingatt .. well , that's all . byebye FSAYS . see you soon :') loveyouall .

Tuesday, 22 May 2012

MSSM 2012



 hihihihihihihi seriously , penat gilaaaaaaaaaaaa >< sakit satu badan ni haaa .agak ahh . suruh mai pukul 2 , yang nak menarinya pukul 10.30 kot -.- fuakkkkk . bosan gila babs doh ! but , nvm . at least ada kawan yang menemani . and , disebabkan diorang jugak , aku tak boring sangat . hikhik . thank feweng . and ! dapat jugak jumpak SAIDAH NAFISAH ANNUAR <3 hihi . my bestiee for life ! rindu hang gila babs woehhh.  tapi kan , show semalam mmg rancak ah ! time tarian tradisional mmg lah bosan . but , time GLOW IN THE DARK ! tabik kat budak skolah rendah ahh ! btw , aku bengang gila ngan budak syed sira -.- the fuck diorang nih ? time dlm toilet

" Budak semsira A : apesal lah sekolah kite je yang make up tebal-2 kan ?
Budak semsira B : ha'ah kan ? sekolah lain make up sikit sikit je .
Budak semsira A : tu lahhh . mungkin sebab ,sekolah kita kan THE BEST 
Budak semsira C : Hmm . Sape yang budak seklah lain dalam toilet ni yang terase tuu , lantak korang lah !"

LOL LOL LOL . The hell ? Korang ada masalah apa eh ngan kitorang ?! ade ke cakap camtu ? fuckk luuu ! woeh . FYI lah kan ? muka korang yang make up tebal tebal tuu , PLASTIC ! takat cover ngan bedak . pe celokkkk ? MUKA HANGPA SEMUA KELABU TAU DAK ? Tak nampak ke kat depan cermin tu ? 
K.E.L.A.B.U ! 
Bajettt werrr ! story ni pun dina yang cer . nasib aku takdak dalam toilet time tuu .
mau takk -.- aku serang awal daaaa . hm hm hm . nvm lah . hidup mesti ada PHD kan ? btw , check our pics ! hihihihih . tedaaa !


hihihi . my fewenggg :*


lol . hok ni sumpah lawak . mata camngantukk jah -.- dina, me , and tito :*


See ? ada kami make up tebal-2 sampai KELABU ? lol . dina, me and tito again -.-


HAHAHAH . okay . lawakk kan ? sumpahh . tersiksa gila pakai baju cenggini . ada boys form 2 gelak kat aku ! mmg patut pun . aku tau aku tak sesuai :p oklah . that's all . byeeee .

Friday, 18 May 2012

HAPPY BIRTHDAY SYAFIQA :)




Happy Birthday to youuu . Nur Syafiqa Binti Rohani :')  Now , u're thirteeeen ! hihi . act , not now , but yesterday ! hihii . lambat update . soryy nah syaf . tapi still , aku org first yg wish kat hg ! hehe :3




last year ! hihi . time kami buat surprise birthday partyyyyy and , tarikh yg sama 17/5/2011 !


hihi . hok nii time 2010 nuuuuu . hahahahha . time poyo pyo dulu lewwrrrrxzzz XD



 Syafiqa .. thanks tau sebab jadi kawan baik aku .. and , thanks sebab teman aku pi toilet kat sksi duluu ><  hahakssssss . thanks sebab sayang akuu . thanks sebab belanja akuuu ! halalkan nah ? hihi . thanks sebab selalu pujuk aku time aku nangis . thanks sebab nasihat aku supaya aku tutup aurat >< heheh ! syaf ! kat smkd aku taklah mcm dulu . dedah sana, dedah sini . now , i'm better lahh . thanks to youuu ! Syafiqa ! Iloveyouuuuuu so much much . misssss youuuuuu <3 muahhh

" Setinggi tinggi gunung kinabalu , tinggi lagi sayang wa sama lu ! "


Sunday, 13 May 2012

Happy Mama's Day



Mama .. Selamat Hari Mama ! hihi . Ustaz Azhar Idrus kata tak boleh sambut Hari IBU . So , kita sambut Hari MAMA lah naa ? hihii . Mama mama . Thanks tau sebab lahirkan yanie yang comel omeyy niii . hahahah . mama selalu ada tak kira yanie sedih or happy .. mama lah tempat yanie mengadu or bermanja ...mama mama.. yanie bersyukur sangat sangat dapat mama mcm mama yang sometime tu garang api still mama the best ! hewhew . mama mama . iloveyou so much much and muchhhhhh ! mmuahhhhh :* walaupun kekadang tuu yanie tak dengar cakap -.- tapi yanie sayang mama tauuu !! HAPPY MAMA'S DAY !

Sunday, 6 May 2012

It's About Frienship




Soriilahh . kalau bagi hangpa , aku just 'orang asing' yang menyibuk masuk geng hangpa duaa . aku just nak kawan .. takdak niat pun nak kacau hubungan hangpaa .. aku tauu , aku ni macam apa ja kan ? tiba tiba jah boleh geng ngan hangpa , sedangkan , last year , kita kemain anti meng'anti .. cukuplah dengan probs aku ngan ecah .. baru aku sedar yang                         TAK SEMUA ORANG SUKA KAWAN NGAN AKU .. bukannya aku nak buat manja ka apa haritu , sampai nangis bagai . tapi , sumpah .. terasa gila babii . macam aku takdak ja kat situ kan ? memang aku takdak perasaan pun , sebab tu aku kawan ngan hangpa , atleast .. aku ikhlas . Aku sayang hangpa , aku suka kegilaan hangpa , aku suka semuanya pasal hangpa .. dear , DINA , FERRY , FUAA , MEEN . aku mintak maaf kalau aku ada buat hangpa 'annoying' ngan perangai aku yang bajet tahap ni .. okayy . that's all . Dina , Ferry . kalau hang baca post   nii abaikan please :(                                                                                                            *Hanya luahan hati semata-mata . Assalamualaikum :')

Thursday, 3 May 2012

Koreannnnnn

















haha . okbaii . nanti kitee sambung lain okayyy :*




First Header :)




Hihi . Hollow peeps . Cantik dop header kamiiii ? Sila jelly . Hahah . okay , maybe tak lawa . At least , aku buat sendiri tahuuuuu xD First tryyy . Komen aaa sikit sikit . Yang negatif pun diterima ^^v

Friday, 30 March 2012

Cam Whore-ing

Heyheyyyyy . Today , yanie nak show off gambar jaa . tahu tak comel . so , diam . hihi ^^v


Weheeee . Cikgu tak masuk dua masa . Snap lahhh ^^

Action gedik . harhar . actually , its fun to be 'gedik' . Muehehe :*


Hihi . Baru try style tuuuu ^^v Orang sebelah tuu comel :*


Huahua . That's all . Tak suka upload banyak banyak . Lappy ni mmg suka 'hang' . Okay byee Chinguu !



Tuesday, 27 March 2012

Ouh God . Let me chill .


Well holo guys . Zahir . Zahir . Zahir . Please ah weh . Tak larat dah nak cakap ngan hangg . Hang sapa nak menyebok woiii ? Ni hal aku ngan Luqman and hal ni dah lama settle pun -.- Hang nak over acting appahal ? Tak kacau life hang kayy ? Aku dah minta maaf kat Luqman and everything's settle ! Luqman pun tak kata apa , ni hang -.- Hang tokwan dia kaa cibai oi ? Ouh please ahhhh . Okay , macam tadi , pasal phone pun nak kecoh satu kelas ? takat main surat menyurat boleh belahh ahh wehh . Tang kami facetiface depan bijik mata hang tau pulak nak senyap ! Bajet 'AMARAN' hang tuu hebat sangat ah ? Dengan muka tak malu mengaku kelas 1 Waja hang yang punyaaa . Haptuihhhh >< Haritu hang jugak suruh aku bawak phone suruh aku ambik gambaq kelas ! bodoh . Mind your own business lah sayang oi . Kubur sendiri sendiri ! Pengawas pun 99% yang bawak phone ! Hang apa tau ? Hang kann nerdyyyyyy :p FUCK .

Sunday, 18 March 2012

FED UP

Okay , Aminn . aku dah fed up . Aku dah takmau berharap kat hangg . Hang pun dah bahagia kann ? Hang bahagia , akupun bahagia . Okayyyy , harini .. hari Ahad , 18 March .. aku lepaskan hanggg  .. enjoy your new life... :') Semoga bahagia Aminn .. Aku give up .

Thursday, 15 March 2012

Hye fellas ! Seriouslyyyyy , rinduuu kawan kawan akuuuu last yearrrr :'( 
 
Last day di sekolah :'(
 
Hikhik . Lepaking xD
 
Hikhik . Actually , motifnyee nak bagi Aminn jeles . Sekarang tak lagi :(
 
Hihihihihi . Both besties kamiiii ! <3

 
 
time bilaa tah -.- lupa .
 
Rayaaaaaa ^^ Hihi . Miss sgt nak together gether camniii ><
Rayaaaaaa with my geng ><
 
lol . time UPSR weh >< Sajaaa nak enjoy kat sk . so, datanglah ngan kawan kawan . hehe .
Tak lupa jugaaaa , my CLASSMATES !
 
Hikhik . Kami baca al-quran soara merdu wooooooo ><
Trial UPSR . BANJIRRRRR . HAHAHA xD apa lagiii , exam tundaa , enjoy lahhh :D
Actually , aku tak tinggi sgt pun . tapi still , NAIB JOHAN LOMPAT TINGGI WOI .
Hihihihih . Geng guaaaaaa . Atlit sekolah xD
At Putra Palace with my bestiesss ! 2011 :)
 
LOL . Geng rancakkk wooooo . hihi . miss you guys :*
 
Yoooo . Sebelum UPSR . hehe . Kami budak lepasan UPSR dah skrg :p
 
Lawan netball dengan teacher teacher sksi ! diorang menang -.-' HAHA .
Hihik . Peringkat negeri . kat smkd jugak -.-'
 
Ohyeahhh . Time childish . camnilahhh :p
 
Di mana ada camera , di situ ada kami . Mueheheh xD






So guys . Rinduuu sangat kat korang >< Teringin nak jumpak weyyyyyy <3