Friday, 30 March 2012

Cam Whore-ing

Heyheyyyyy . Today , yanie nak show off gambar jaa . tahu tak comel . so , diam . hihi ^^v


Weheeee . Cikgu tak masuk dua masa . Snap lahhh ^^

Action gedik . harhar . actually , its fun to be 'gedik' . Muehehe :*


Hihi . Baru try style tuuuu ^^v Orang sebelah tuu comel :*


Huahua . That's all . Tak suka upload banyak banyak . Lappy ni mmg suka 'hang' . Okay byee Chinguu !



Tuesday, 27 March 2012

Ouh God . Let me chill .


Well holo guys . Zahir . Zahir . Zahir . Please ah weh . Tak larat dah nak cakap ngan hangg . Hang sapa nak menyebok woiii ? Ni hal aku ngan Luqman and hal ni dah lama settle pun -.- Hang nak over acting appahal ? Tak kacau life hang kayy ? Aku dah minta maaf kat Luqman and everything's settle ! Luqman pun tak kata apa , ni hang -.- Hang tokwan dia kaa cibai oi ? Ouh please ahhhh . Okay , macam tadi , pasal phone pun nak kecoh satu kelas ? takat main surat menyurat boleh belahh ahh wehh . Tang kami facetiface depan bijik mata hang tau pulak nak senyap ! Bajet 'AMARAN' hang tuu hebat sangat ah ? Dengan muka tak malu mengaku kelas 1 Waja hang yang punyaaa . Haptuihhhh >< Haritu hang jugak suruh aku bawak phone suruh aku ambik gambaq kelas ! bodoh . Mind your own business lah sayang oi . Kubur sendiri sendiri ! Pengawas pun 99% yang bawak phone ! Hang apa tau ? Hang kann nerdyyyyyy :p FUCK .

Sunday, 18 March 2012

FED UP

Okay , Aminn . aku dah fed up . Aku dah takmau berharap kat hangg . Hang pun dah bahagia kann ? Hang bahagia , akupun bahagia . Okayyyy , harini .. hari Ahad , 18 March .. aku lepaskan hanggg  .. enjoy your new life... :') Semoga bahagia Aminn .. Aku give up .

Thursday, 15 March 2012

Hye fellas ! Seriouslyyyyy , rinduuu kawan kawan akuuuu last yearrrr :'( 
 
Last day di sekolah :'(
 
Hikhik . Lepaking xD
 
Hikhik . Actually , motifnyee nak bagi Aminn jeles . Sekarang tak lagi :(
 
Hihihihihi . Both besties kamiiii ! <3

 
 
time bilaa tah -.- lupa .
 
Rayaaaaaa ^^ Hihi . Miss sgt nak together gether camniii ><
Rayaaaaaa with my geng ><
 
lol . time UPSR weh >< Sajaaa nak enjoy kat sk . so, datanglah ngan kawan kawan . hehe .
Tak lupa jugaaaa , my CLASSMATES !
 
Hikhik . Kami baca al-quran soara merdu wooooooo ><
Trial UPSR . BANJIRRRRR . HAHAHA xD apa lagiii , exam tundaa , enjoy lahhh :D
Actually , aku tak tinggi sgt pun . tapi still , NAIB JOHAN LOMPAT TINGGI WOI .
Hihihihih . Geng guaaaaaa . Atlit sekolah xD
At Putra Palace with my bestiesss ! 2011 :)
 
LOL . Geng rancakkk wooooo . hihi . miss you guys :*
 
Yoooo . Sebelum UPSR . hehe . Kami budak lepasan UPSR dah skrg :p
 
Lawan netball dengan teacher teacher sksi ! diorang menang -.-' HAHA .
Hihik . Peringkat negeri . kat smkd jugak -.-'
 
Ohyeahhh . Time childish . camnilahhh :p
 
Di mana ada camera , di situ ada kami . Mueheheh xD






So guys . Rinduuu sangat kat korang >< Teringin nak jumpak weyyyyyy <3

MISS YOUUUUUUU

Aminnnnn . seriously aku rinduu hang weh . sumpah . aku pun taktau pasaipa . sejak kebelakangan nii , setiap malam , aku teringat kat hang sampai membuatkan aku nangis weyyyyy . hmmmmmmm . ya allah .. kuatkanlah hati aku ya allahhh :'( setiap kali aku nangis .. aku baca balik mesej kita dulu dulu yang aku dah save dalam phone akuuu :( At least , lepas aku baca .. hati aku tenang sikit . lepas jugaklah rindu kat hangg walaupun just tengok gambar or mesej hang dulu dulu .... rinduu hang aminnnnnn :'(

Sunday, 4 March 2012

Grangmaaa I loveyouuu



Heyy guys . 4/3/2012 hari  yang sedih bagi aku weyyy :'( Gilagila tak sangka nenek aku meninggal . Dengar-2 mak aku bagitau nenek aku meninggal , aku lari masuk bilik , nangis terokk weyy . Bukannya nak action over or buat terok . Butt , she is my last grandmaa . My another grandmaa meninggal taun lepas :'( And now , I lost both of them </3 Tak ke sedih tuu ? Hmmmmm . What to do ? Allah decision :') Tapi kann , grandma aku belah ayah aku meninggal time EXAM , and this year , grandma aku belah mak aku meninggal time EXAM jugakk ... whyyyyyyyy ? Hmmmmmm ..... pasni , aku celebrate hari raya tanpa sorang grandmaa pun :'( Ohhhhhhhhh . Miss you a lot grandmass :'/ Esok exam , aku takpiii  lantak ah cekgu nak kaata apa pun .. cekgu nak bagi markah kosong pun kosong lahhh :'D At least , taun ni aku boleh jugak tengok nenek aku dikebumikan .. last year , tak sempat nak tengok my another grandma dikebumikan :'( EXAM punya pasal lahhh . Hmmm . That's all lah . selagi tak berenti type , selagi tu aku tak berenti nangis :'((( Kayy , bye . Takecare :* Al-Fatihah <3