Tuesday, 22 May 2012

MSSM 2012



 hihihihihihihi seriously , penat gilaaaaaaaaaaaa >< sakit satu badan ni haaa .agak ahh . suruh mai pukul 2 , yang nak menarinya pukul 10.30 kot -.- fuakkkkk . bosan gila babs doh ! but , nvm . at least ada kawan yang menemani . and , disebabkan diorang jugak , aku tak boring sangat . hikhik . thank feweng . and ! dapat jugak jumpak SAIDAH NAFISAH ANNUAR <3 hihi . my bestiee for life ! rindu hang gila babs woehhh.  tapi kan , show semalam mmg rancak ah ! time tarian tradisional mmg lah bosan . but , time GLOW IN THE DARK ! tabik kat budak skolah rendah ahh ! btw , aku bengang gila ngan budak syed sira -.- the fuck diorang nih ? time dlm toilet

" Budak semsira A : apesal lah sekolah kite je yang make up tebal-2 kan ?
Budak semsira B : ha'ah kan ? sekolah lain make up sikit sikit je .
Budak semsira A : tu lahhh . mungkin sebab ,sekolah kita kan THE BEST 
Budak semsira C : Hmm . Sape yang budak seklah lain dalam toilet ni yang terase tuu , lantak korang lah !"

LOL LOL LOL . The hell ? Korang ada masalah apa eh ngan kitorang ?! ade ke cakap camtu ? fuckk luuu ! woeh . FYI lah kan ? muka korang yang make up tebal tebal tuu , PLASTIC ! takat cover ngan bedak . pe celokkkk ? MUKA HANGPA SEMUA KELABU TAU DAK ? Tak nampak ke kat depan cermin tu ? 
K.E.L.A.B.U ! 
Bajettt werrr ! story ni pun dina yang cer . nasib aku takdak dalam toilet time tuu .
mau takk -.- aku serang awal daaaa . hm hm hm . nvm lah . hidup mesti ada PHD kan ? btw , check our pics ! hihihihih . tedaaa !


hihihi . my fewenggg :*


lol . hok ni sumpah lawak . mata camngantukk jah -.- dina, me , and tito :*


See ? ada kami make up tebal-2 sampai KELABU ? lol . dina, me and tito again -.-


HAHAHAH . okay . lawakk kan ? sumpahh . tersiksa gila pakai baju cenggini . ada boys form 2 gelak kat aku ! mmg patut pun . aku tau aku tak sesuai :p oklah . that's all . byeeee .

Friday, 18 May 2012

HAPPY BIRTHDAY SYAFIQA :)




Happy Birthday to youuu . Nur Syafiqa Binti Rohani :')  Now , u're thirteeeen ! hihi . act , not now , but yesterday ! hihii . lambat update . soryy nah syaf . tapi still , aku org first yg wish kat hg ! hehe :3




last year ! hihi . time kami buat surprise birthday partyyyyy and , tarikh yg sama 17/5/2011 !


hihi . hok nii time 2010 nuuuuu . hahahahha . time poyo pyo dulu lewwrrrrxzzz XD



 Syafiqa .. thanks tau sebab jadi kawan baik aku .. and , thanks sebab teman aku pi toilet kat sksi duluu ><  hahakssssss . thanks sebab sayang akuu . thanks sebab belanja akuuu ! halalkan nah ? hihi . thanks sebab selalu pujuk aku time aku nangis . thanks sebab nasihat aku supaya aku tutup aurat >< heheh ! syaf ! kat smkd aku taklah mcm dulu . dedah sana, dedah sini . now , i'm better lahh . thanks to youuu ! Syafiqa ! Iloveyouuuuuu so much much . misssss youuuuuu <3 muahhh

" Setinggi tinggi gunung kinabalu , tinggi lagi sayang wa sama lu ! "


Sunday, 13 May 2012

Happy Mama's Day



Mama .. Selamat Hari Mama ! hihi . Ustaz Azhar Idrus kata tak boleh sambut Hari IBU . So , kita sambut Hari MAMA lah naa ? hihii . Mama mama . Thanks tau sebab lahirkan yanie yang comel omeyy niii . hahahah . mama selalu ada tak kira yanie sedih or happy .. mama lah tempat yanie mengadu or bermanja ...mama mama.. yanie bersyukur sangat sangat dapat mama mcm mama yang sometime tu garang api still mama the best ! hewhew . mama mama . iloveyou so much much and muchhhhhh ! mmuahhhhh :* walaupun kekadang tuu yanie tak dengar cakap -.- tapi yanie sayang mama tauuu !! HAPPY MAMA'S DAY !

Sunday, 6 May 2012

It's About Frienship




Soriilahh . kalau bagi hangpa , aku just 'orang asing' yang menyibuk masuk geng hangpa duaa . aku just nak kawan .. takdak niat pun nak kacau hubungan hangpaa .. aku tauu , aku ni macam apa ja kan ? tiba tiba jah boleh geng ngan hangpa , sedangkan , last year , kita kemain anti meng'anti .. cukuplah dengan probs aku ngan ecah .. baru aku sedar yang                         TAK SEMUA ORANG SUKA KAWAN NGAN AKU .. bukannya aku nak buat manja ka apa haritu , sampai nangis bagai . tapi , sumpah .. terasa gila babii . macam aku takdak ja kat situ kan ? memang aku takdak perasaan pun , sebab tu aku kawan ngan hangpa , atleast .. aku ikhlas . Aku sayang hangpa , aku suka kegilaan hangpa , aku suka semuanya pasal hangpa .. dear , DINA , FERRY , FUAA , MEEN . aku mintak maaf kalau aku ada buat hangpa 'annoying' ngan perangai aku yang bajet tahap ni .. okayy . that's all . Dina , Ferry . kalau hang baca post   nii abaikan please :(                                                                                                            *Hanya luahan hati semata-mata . Assalamualaikum :')

Thursday, 3 May 2012

Koreannnnnn

















haha . okbaii . nanti kitee sambung lain okayyy :*




First Header :)




Hihi . Hollow peeps . Cantik dop header kamiiii ? Sila jelly . Hahah . okay , maybe tak lawa . At least , aku buat sendiri tahuuuuu xD First tryyy . Komen aaa sikit sikit . Yang negatif pun diterima ^^v