Sunday, 4 December 2011

It's Not The Ending

 
 


 
Hmm . Hye peeps :) Harini Yanie nak story pasal Memories :'(  Hmmmm, Macam yang korang tau , Now, Yanie dajah 6 , Next year , Form 1 -.-' Camnie lha, Yanie ckp 'Aku' lha noe ? Susaa lha guna 'Yanie' . Hmm. Sumpah aku rasa sedih gila vavi nak tinggal Sekolah Kebangsaan Seri Indra :'(  Lagi-2 , kengkawan ex-SKSI .. Next year , mana tau ada yang pindah gi kl kaa, johor kaa, penang kaa . Sapa tau ann ? That's why lha aku sedey gila-2 . And , for FSAYS .. Aku rasa kitaa semua pegi smk laen-2 kott next year =/ Kalau daa naek form 1 tue , aku harap pangai hangpa tak berubah lha noe ? jangan lupaa aku pulak . Mana tau , dapat kawan baru, lupa kawan lama . Basic arr tue, kan ? Tadi aku gi skolaa , hantaa borang . Hati aku sayu sangat time tue .. Aku tengok CAFE kitaa, aku rasa cam nak nangeh jaa :( Tapi mak aku ada time tue, so, aku kena cover laa . Sumpahh wey , Aku rinduu gilaa gilaa bebudak ex-sksi . kalau buley , satu hari nnti, aku nk jumpak SEMUAnyaa . FSAYS , Banyak gilaa kan kenangan kita kad sksi .. time kitaa gado ..time kita happy ... time kitaa sedihh ... time kita buad kemaih . Haha ! lagi-2 ngn DIVA -.- Huwaaaaa~! bayak gilaa kot memories kitaa. Aku harap hubungan kita kekal sampai lha kita mati noe ? Kalau hangpa tukaa num fone, ksitau lha erk ? Harap-2 tak lost contact teross. Aku sayang hangpa gila-2 weyy .. 


CT NUR AISHAH BTE MAZLAN ,
Cah , Sory pasal aku takley gi satu skool ngn hang . Aku nak wey , Ayah aku jaa over -.- Sory naa ?
And , aku harap hang tak lupa aku wey . Aku kenai hang lama daa . Aku paham hang, kalau hang ada probs , slalu-2 lha habaq kad aku noe ? aku sudi mendengar . Oh, lupa. Aku harap hang ngn dea kekal lha noe . Aku respek Cintaa hangpa dua. lama gila vavi kot . Lagi satu , masuk smkd , kurangkann mencarud . Haha ! Cariklha geng yg buley memahami hang . nnti kang tak psl-2 jadi cam geng DIVA . So, take care naa cah . Bila-2, kita outing lha . hehe ! Aku mintak satu jaa cah ,
JANGAN LUPAKAN AKU :') ILOVEYOUFUCKINGDAMNSOMUCH :'>

NUR SYAFIQA BINTI ROHANI ,
Syaf , Aku kenal hang dri dajah 2 lagi . Aku daa cukop masak ngan pangai hang . Hang nie agak seloww -..-' Kurang-2 kan laa pangai Seloww hang tue . Senang kena buli tau dak ? Aku bukannya apa, Just risaukan hang :') Kalau kitaa satu skool, Alhamdulillah lha noe ? tak sanggup doe nak seperate . And , kalau next year , hang still Seloww -..- cariklha kawan yg sama Seloww ngan hg. Sory laa kalau terasa . Jangan amek yg samseng . Nanti kena buli . Kalau nak kawan ngn geng samseng pun, geng FSAYS daa lha . Kami paham hg . Hmm. so, Take care . And ,
JANGAN LUPAKAN AKU :') SAYANGHANG :'>


SAIDAH NAFISAH BINTI ANNUAR ,
Bedah , Aku kenai hang bru jaa last-2 year tau lepass . Tu pun senang gilaa aku kawan ngan hg :') Hang peramah . Awal-2 aku kenal hang , Aku rasa , aku nak kenai hang lebih dalam . Lastly , Hg masuk group kami . Sory , pasal aku dah banyak kali buat hang terasa . Sory, pasal aku tak pandai pujuk . Jujur aku cakap , aku mmg jenis yg tak pandai pujuk. So, Sory bedah . Next year , maybe kitaa da tak sma skool .. I'm gonna miss you babe :) Aku harap hang tak berubah bila kita jumpak balik nanti. And keep in touch okay ? Kalau tukaa num, bagi kad aku sama. N, Aku mintak satu ja ,
JANGAN LUPAKAN AKU BABE <3 LOVEYOUSOMUCH :)


NUR FARHANA BALQYSS 
Farhana, Aku kenal hg last-2 year taon ney ! Tak menyesal doe amek hang masuk group kami . Sumpah, senang gilaa hang masuk group kami. Kita baru duk share problem 3,4 hari, hang dah diterima msuk group SAYS . N then, pas hang masuk group kami, jadilha FSAYS . Haha ! and, disebabkan pangai hg yg agak seloww lha group FSAYS bertambah CERIAA . Hehe ! Thanksyou Farhana. Maybe hang msuk Syed hassan next yearr. hmm. betapa rindunyaa aku kad hg woii. Aku harap hang tak terikut pangai budak syed hassan noe ? Aku mintak satu jaa wey,
JANGAN LUPAKAN AKU <3 ILOVEYOUFARHANABALQYSS :)




Hmm. Thanks for everythings babes :) Love you all . Keep in touch okay ?





No comments:

Post a Comment