Saturday, 8 October 2011

What's Wrong with u babe ??

 
Huh ? Aku cukup tak fhm lha ngn hg HAZA. Hg daa rmpas org yg PALING AKU SAYANG, tak cukop kaa ? Aminn tak cukop hot kaa untuk hg ? bila daa begedik-gatai ngn dea, pastue tetiba nk juai mahai pulakk ? What the hell ?
Lhaa ney, nk amek adli plk ? huh ? Go to hell lha weyy ! Hg tak layak dok kad ats bumi ney ! Pi mampos arr !
Daa rmps kebahagiaan aku, nk rmpas kebahagiaan ecah plk ? Hang ney psaipa haza ? mau kalu takad rmps tue takpa lagie , ney smpaii nk crita keburukan org kad dea ? hg saked jiwa  ka haza?  hg gila erk ? Hg ingad dgn muka cantaik hg tue buley buad papa ja ? kalau takad muka cantaik , hati Camtahik ! Baek tak pyh weyy ! buad malu pak ,mak hg jaa ! Babiee ! Naseb baek kwn aku tak bagi aku fight blek ngn hg ! mau dakk ! aku tlkm tampaq pi hg ! psai haritue aku tolak hg jaa. tak puaihh tau dakk ! tpi ann, yg syiokk nyaa, aku tlk hg dpn org len, time perhimpunan plk tue ! Perghhh ! jatuh maruah budak HOT ! Kesiann ! humm, lha neyy,, hg tunggu jaa. ada hari, ada masa, KAMI balass ! 

6 comments:

  1. lol , dy mampu buat kat kita cmtuh .. nk buad gena bak hang .. takpa weh .. kita tak yah cri pasai ngn dy lagi buad masa neh .. tunggu laa... ada ubi ada batas ada hari kami balas. tak payah tunggu kat akhirat , kat dunia neh ALLAH bayaq cash ! ;)...biaq dy taw bertapa susahnya jadi org yg menderita .. dy rasa dy kaya , head pefect , dy boleh buad apa apa yg dy sukaa .. dy tak buleh fhm perasaan kita .. kita tak perlu nk fhm perasaan dy ! SUMPAH aku kta aku tak buleh MAAFKAN dy smpai mati ! ;)

    ReplyDelete
  2. Humm, dea mampu . Kaya mna pun dea, ALLAH lagi kaya lha ! Srupa Kekayaan dea tue buley bwk masuk kubuq ! lgipun, bkn dea yg kaya, pak dea yg kaya ! Bajed ja lebey ! Cam harrey ! Haishh ! takpa-2, kita tunggu !

    ReplyDelete
  3. well , sekaya kaya mana pung dy , dy tak pikiaq org miskin genaa .. well , siapa kita nk bajed lebey kan .. kita sederhana jaa .. ;) lagipown , dy boleh fhm kaa sumbody yg dy kapel laa neh hidop gena ? kita tunggu dan lihat . aku dah penat weh ngn HAZA ! ;)

    ReplyDelete
  4. Humm , Sapa tak kenai HAZA ? Budak hawt yg tak kenai erti INSAF ! Huh --' what the hell -.-'
    Tau nak coup sana sini jaa.. tak sedaq kod, dea tu PG ! Huh ! PULUNNN !

    ReplyDelete
  5. well .. spa kita bak hang ? sebenaqnyaa aku benci ! aku tak kan maafkan dy .. tpi sbb satu jaa RIMASSSSSS !!

    ReplyDelete
  6. Haza ? DIVA VAVI tue ? takdak sikit pun rasa nk maafkn dea weyy ! org cam dea tue memang tak layak untuk dimaafkan ! tak pernah insaf kott ! kesiann kad sapa yg dah terkena NASIK KANGKANG dea !

    ReplyDelete