Tuesday, 27 March 2012

Ouh God . Let me chill .


Well holo guys . Zahir . Zahir . Zahir . Please ah weh . Tak larat dah nak cakap ngan hangg . Hang sapa nak menyebok woiii ? Ni hal aku ngan Luqman and hal ni dah lama settle pun -.- Hang nak over acting appahal ? Tak kacau life hang kayy ? Aku dah minta maaf kat Luqman and everything's settle ! Luqman pun tak kata apa , ni hang -.- Hang tokwan dia kaa cibai oi ? Ouh please ahhhh . Okay , macam tadi , pasal phone pun nak kecoh satu kelas ? takat main surat menyurat boleh belahh ahh wehh . Tang kami facetiface depan bijik mata hang tau pulak nak senyap ! Bajet 'AMARAN' hang tuu hebat sangat ah ? Dengan muka tak malu mengaku kelas 1 Waja hang yang punyaaa . Haptuihhhh >< Haritu hang jugak suruh aku bawak phone suruh aku ambik gambaq kelas ! bodoh . Mind your own business lah sayang oi . Kubur sendiri sendiri ! Pengawas pun 99% yang bawak phone ! Hang apa tau ? Hang kann nerdyyyyyy :p FUCK .

No comments:

Post a Comment