Tuesday, 22 May 2012

MSSM 2012



 hihihihihihihi seriously , penat gilaaaaaaaaaaaa >< sakit satu badan ni haaa .agak ahh . suruh mai pukul 2 , yang nak menarinya pukul 10.30 kot -.- fuakkkkk . bosan gila babs doh ! but , nvm . at least ada kawan yang menemani . and , disebabkan diorang jugak , aku tak boring sangat . hikhik . thank feweng . and ! dapat jugak jumpak SAIDAH NAFISAH ANNUAR <3 hihi . my bestiee for life ! rindu hang gila babs woehhh.  tapi kan , show semalam mmg rancak ah ! time tarian tradisional mmg lah bosan . but , time GLOW IN THE DARK ! tabik kat budak skolah rendah ahh ! btw , aku bengang gila ngan budak syed sira -.- the fuck diorang nih ? time dlm toilet

" Budak semsira A : apesal lah sekolah kite je yang make up tebal-2 kan ?
Budak semsira B : ha'ah kan ? sekolah lain make up sikit sikit je .
Budak semsira A : tu lahhh . mungkin sebab ,sekolah kita kan THE BEST 
Budak semsira C : Hmm . Sape yang budak seklah lain dalam toilet ni yang terase tuu , lantak korang lah !"

LOL LOL LOL . The hell ? Korang ada masalah apa eh ngan kitorang ?! ade ke cakap camtu ? fuckk luuu ! woeh . FYI lah kan ? muka korang yang make up tebal tebal tuu , PLASTIC ! takat cover ngan bedak . pe celokkkk ? MUKA HANGPA SEMUA KELABU TAU DAK ? Tak nampak ke kat depan cermin tu ? 
K.E.L.A.B.U ! 
Bajettt werrr ! story ni pun dina yang cer . nasib aku takdak dalam toilet time tuu .
mau takk -.- aku serang awal daaaa . hm hm hm . nvm lah . hidup mesti ada PHD kan ? btw , check our pics ! hihihihih . tedaaa !


hihihi . my fewenggg :*


lol . hok ni sumpah lawak . mata camngantukk jah -.- dina, me , and tito :*


See ? ada kami make up tebal-2 sampai KELABU ? lol . dina, me and tito again -.-


HAHAHAH . okay . lawakk kan ? sumpahh . tersiksa gila pakai baju cenggini . ada boys form 2 gelak kat aku ! mmg patut pun . aku tau aku tak sesuai :p oklah . that's all . byeeee .

2 comments:

  1. Alahai, comeynyew... pndainyew menari, ena kalau menari mcm kayu yg menari.. heheheheh ..

    Ala, biakan je pe org nk ckp, yg kita tahu kita the best.,. cewahhhhh

    ReplyDelete
  2. ahahahhah . tu pun org paksa menari kak ena oi :3 tak comel pun k. hahah
    hm hm :/ thanks tau kak ena . hihi . lupchiuuu .

    ReplyDelete