Sunday, 6 May 2012

It's About Frienship




Soriilahh . kalau bagi hangpa , aku just 'orang asing' yang menyibuk masuk geng hangpa duaa . aku just nak kawan .. takdak niat pun nak kacau hubungan hangpaa .. aku tauu , aku ni macam apa ja kan ? tiba tiba jah boleh geng ngan hangpa , sedangkan , last year , kita kemain anti meng'anti .. cukuplah dengan probs aku ngan ecah .. baru aku sedar yang                         TAK SEMUA ORANG SUKA KAWAN NGAN AKU .. bukannya aku nak buat manja ka apa haritu , sampai nangis bagai . tapi , sumpah .. terasa gila babii . macam aku takdak ja kat situ kan ? memang aku takdak perasaan pun , sebab tu aku kawan ngan hangpa , atleast .. aku ikhlas . Aku sayang hangpa , aku suka kegilaan hangpa , aku suka semuanya pasal hangpa .. dear , DINA , FERRY , FUAA , MEEN . aku mintak maaf kalau aku ada buat hangpa 'annoying' ngan perangai aku yang bajet tahap ni .. okayy . that's all . Dina , Ferry . kalau hang baca post   nii abaikan please :(                                                                                                            *Hanya luahan hati semata-mata . Assalamualaikum :')

3 comments:

  1. Weh. Sorry ah kalau buat hg terasa. But seriously , nie pasal yg kami kata aku n dina miss nak dok berdua ka ? Kalau hg terasa sorry ahh. Aku ikhlas nak kawan ngn hg and aku tak rasa macam hg nie orang asing pun. Serious dakk. And , bila hang kawan dengan kami , lagi meriah gang kita. Hg bajet ? Dak lahh. KITA yang bajet sama sama XD HAHA. LOL kbaii =*

    ReplyDelete
  2. Weh sorry ahhh . aku rasa dalam geng ni aku paling annoying. bukan hang k . Hmm . Hmm . K :'( Sorry aku lambat baca post nii . aku baru pegang lappy . aku mintak maaf gila2. Kbai.

    ReplyDelete
  3. LOL . sokay lah gangs ... iluppchhhiiewww olllss

    ReplyDelete