Monday, 13 August 2012

HB SAIDAH NAFISAH ANNUAR :*



hihihi hi bedah :3 hikhik malu pulak k gedik -.- hahah weh bedah xD it's your birth DAY ! First of all , aku nak minta maaf kalau dari hujung kepala hingga hujung kuku jari kaki aku . lol . minta maaf kalau aku ada buat hang terasa , marah , sakit hati , sedih or else . maybe aku tak sedar and please sedarkan . heee . lots of 'sorry' saidah :'/ second , thanks for come into my life . you made my day become brighter with your laughness . hahah rindu nak dengar hang gelak :'D thanks for being my best ever friends . iloveyou keling montot :* thanks sebab selalu pujuk aku and always cheer me up when i'm down :'] thanks for your help on those 'couple things' last year lol xD hahahah ang yang ejas aku dgn Aminn plus Syaz dulu -.- lol . thanks for your careness . thanks for everythings bedah :* i miss you soo fffuuuucccc damn much x*

Aku harap hang bahagia dgn si dia sehingga ke cucu , cicit pun takpa xD hahah and aku harap hubungan kita ni kekal sampai lah masing masin dah pegang tongkat untuk berdiri . wheelchair sekalipun ! jangan lupa aku tau ;') wa sayang sama lu *ihiksss blushing xD and bila dah besar nanti kann , kalau dah jadi makcik makcik . ajak aku gi salloon sama sama tau Mak Bedah xD hahahah 

hihi btw , sory tau wish agak lambat . aku wisher yg ke berapa ? D: bukannya apa . aku berusaha jugak dok kalut nak text hang . tuptup phone kak aku ambik . then aku dok edit gambaq ni la yang lambat tahap cipan tu lol . tu lagu birthday korea . tau kan ? ni maksud dia :

"Happy birthday to you,Happy birthday to  ,
In the earth, in the universe I love you most.
More beauty than flower, brighter than stars
More courage than lion, happy birthday to you"

Actually ada lagi dua ayat ni haa :

"Happy birthday to you/Happy birthday to you,
My friend who is similar as Flower. Please keep your life thick and deep."

Apapun , HAPPY BIRTHDAY SAIDAH NAFISAH ANNUAR xD semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ! aku doakan hang bahagia di dunia mahupun di akhirat ;') wish you success in your future :* loveyou laling <3 have a great day . and SELAMAT HARI RAYA XD mueheh. bye assalamualaikum :']

No comments:

Post a Comment